söndag 16 juli 2017

Det här ska bli spännande!

Förra veckan beställde jag några böcker från Adlibris, och nu har jag fått hem dem! Förutom ett par som ska bli presenter så beställde jag två böcker som människor runt om mig länge har rekommenderat, och nu äntligen kom jag mig för att skaffa mig dem.
Böckerna handlar förstås om hälsa, och böckerna jag talar om är dessa:
Boken "Medial läkning" av Anthony William vet jag egentligen ingenting om mer än att det bl a står om vad man bör respektive inte bör äta (och förhoppningsvis varför). Titeln låter ju lite flummig... men det passar mig bra som ju faktiskt själv är medial! Och flera människor som jag anser som trovärdiga och "vettiga" har flera gånger sagt till mig att "du bara måste läsa den boken"! Så nu ska jag göra det! Det ska verkligen bli spännande!

Boken "Food Pharmacy" av Lina Nertby Aurell och Mia Clase är en annan sån där bok som folk runt omkring mig varmt rekommenderar! Den ska så vitt jag vet mest handla om tarmhälsa, och förstås också om vad man bör respektive inte bör äta. Undrar om det står nåt om bönor? Det har ju blivit så populärt i "hälsokretsar" och sägs ha massor av hälsobringande egenskaper - speciellt för tarmhälsan! Och undrar om de båda böckerna är inne på samma spår eller om de motsäger varandra... Oj, oj, oj... mystiken tätnar! 😉 Men enda sättet att få veta det är att börja läsa i dem!

Jag vet inte vilken av böckerna jag ska börja läsa. Jag får nästan blunda och välja en av dem, för båda verkar så spännande! Ja... inte spännande som en thriller kanske, men när man som jag bestämt sig för att bli frisk och söker olika möjligheter för det, så blir såna här böcker spännande! 😊

Ja men då så... Då ska väl inte jag sitta här och blogga längre! Nu ska jag läsa!

Anneli.

Inga kommentarer: