måndag 8 augusti 2016

Fjärde uppdateringen om frekvensmedicinen.

Nu har jag inte ätit nån frekvensmedicin på exakt 20 dagar, helt enkelt för jag att jag inte haft nån. Men att jag är sååå mycket mindre trött har hållit i sig, vilket jag är enormt tacksam för!

Dagen innan jag åkte hem från min 3 veckor långa Stockholmsvistelse; d v s den 3 augusti, träffade jag "min" homeopat Kari Kokko igen, och han undrade hur det hade gått och vad som hade hänt sen sist, vilket jag förstås berättade. Han verkade nöjd med resultaten jag upplevde (läs om dem HÄR) och tyckte att jag skulle fortsätta med samma frekvensdroppar som innan, men i högre potens. Tyvärr hade han inga med sig till Stockholm så han skulle skicka dem till mig sa han. Och de gjorde han! De kom idag! :o)
Så för en liten stund sen tog jag första dosen ur första flaskan!

Som ni säkert förstår så tycker jag att det ska bli riktigt spännande att se vad som händer med min hälsa när jag fortsätter med de här frekvensdropparna! Jag vågar inte hoppas på för mycket, för jag vet att det här är riktigt djupgående mediciner vilka tar tid på sig innan man märker effekten av, så det gäller att inte ha för bråttom! Men visst hoppas jag...!

Kari förklarade att "vanliga" mediciner som man får av "vanliga" läkare mest bara dämpar symptom till skillnad från homeopat-/frekvensmedicin som går på orsaken till varför man är sjuk, och rättar till det. Det är därför det tar längre tid innan man känner effekterna av dem... Det är inte som att ta en huvudvärkstablett precis (fast det finns akutmedel som går riktigt snabbt också)! Men det är ju också exakt därför jag väljer att gå till en Homeopat istället för till den vanliga vården. Jag vill inte bara bli symptomfri - jag vill bli FRISK! Och då får det ta den tid det tar!

Jag fortsätter att uppdatera er på hur det går efter varje flaska som tar slut. Prenumerera gärna på bloggen så nya blogginlägg hamnar i din mail, så missar du inget!

Anneli.

Inga kommentarer: